PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – Társadalmi célú kommunikációs kampány pályázat ügynökségek részére

A Médiaunió a Társadalmi Tudatformálásért Közhasznú Alapítvány kommunikációs ügynökségek részére társadalmi célú kampány elkészítéséről szóló pályázatot ír ki. A társadalmi célú kampány témája: „Felelős médiahasználat”

A pályázattal kapcsolatos részletek az alábbi linkekről letölthetők:

http://brandtrend.hu/2014/03/01/a-felelos-mediahasznalat/

http://www.kreativ.hu/reklam/cikk/kiirta_a_mediaunio_az_idei_tendert

 

Miért érdemes minden ügynökségnek részt vennie a pályázaton és pro bono munkaként a megmérettetést vállalnia?

1.      A Médiaunió Alapítvány tagjai törekednek arra, hogy a nyertes társadalmi célú kampány 2014-ben a médiumok által felajánlott felületeken megvalósuljon.

2.      A nyertes Pályázó Magyarország legnagyobb méretű társadalmi célú kampányának lebonyolításában vehet rész, egyedülálló módon, komoly referenciát szerezve.

3.      A Médiaunió Alapítvány a nyertes Pályázó ügynökség (konzorciumban történő indulás esetén a Pályázó ügynökségek) tender-győzelméről sajtóközleményt ad ki.

4.      A Médiaunió Alapítvány kampányában dolgozni kiváló alkalom az ügynökség kreativitásának bemutatására.

5.      A Pályázók megmérettethetik magukat társadalmi célú kategóriában.

6.      A pályázat nyílt, így nemzetközi és hazai tulajdonú ügynökségek egyaránt indulhatnak, és azonos esélyekkel szerepelnek a versenyben.

7.      A nyertes pályaművet a nyertes ügynökség a Médiaunió Alapítvány támogatásával nevezheti rangos szakmai versenyeken.

8.      Szakmai zsűri bírálja el a benyújtott pályaműveket.

9.      Az ügynökség, mint gazdasági vállalkozás saját goodwill-ét építheti.

10.  Nevezési díj: NINCS!

 

A pályázók a pályázat benyújtásával tudomásul veszik, hogy az első helyezést elért pályázatot a Médiaunió Alapítvány szándékai szerint megvalósítja, és jövőbeni kommunikációjában részben vagy egészben felhasználja. A pályázat benyújtásával a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy benyújtott pályázatát a Médiaunió Alapítvány tudományos, ismeretterjesztő, szakmai célú bemutatásra, kiállításra is felhasználhatja.

A Médiaunió Alapítvány törekszik arra, hogy azokra a felületekre, amelyeknél gyártási költség merül fel, támogatókat szerezzen a kampány megvalósításához.

A Médiaunió Alapítvány a társadalmi célú kommunikáció elkötelezett híve. Felismerve azt a tényt, hogy a reklámkerülők száma hazánkban növekszik, illetve, hogy a felmérések szerint az emberek szeretik és elfogadják a társadalmi célú reklámokat, a Médiaunió Alapítvány - szakmai partnereivel közösen - szorgalmazza a társadalmi célú kampányok létrejöttét. A Médiaunió Alapszabályában foglaltak szerinti tevékenységét végezve indítja el a szakmai pályázat kihirdetését, illetve vállalja a pályázattal kapcsolatos szakmai koordinációt.

Amennyiben a pályázattal kapcsolatosan kérdések merülnek fel, kérjük, azokat az info@mediaunio.hu e-mail címen juttassák el hozzánk.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. március 17, hétfő, 12-14 óra között.

 

A pályázati adatlap, a brief és jelen pályázati felhívás, és a szakértői lista is letölthető az alábbi honlapokról:

www.mediaunio.hu valamint

www.brandtrend.hu

www.kreativ.hu

www.mediainfo.hu

http://www.mmonline.hu

www.btl.hu

www.mrsz.hu

www.maksz.com